• Hurra for 17. mai

I år hadde barnehagen et fantastisk oppmøte i toget. Alle de flotte små fikk gå fremst i toget, der den fine musikken til korpset hørtes best. Da vi kom til fram til Stortorget fikk barna vist fram scenen til foreldrene sine, som vi har pyntet i samarbeid med Tusseladden friluftsbarnehage og Kulturbarnehagen. Scenen ble flott og vi er så stolt av de kreative kunstnerne våre.
    Legg merke til barnehagens nye spreke fane!

• Klatring hver uke

Hver uke besøker vi Solneset skole og har klatring i gymsalen deres. Klatreveggen er bygd til Hamna klatreklubb og vi setter stor pris på lån av gymsal, vegg og utstyr. Klatring er populært blant ungene. Mens man venter på tur er det mye å finne på i gymsalen, både hinderløype, fotball, klatre i ribbeveggen, spille basket og enda mye mer.

• Turbussen vår

Vi er klar for spennende utflukter i det fantastiske nærområdet vårt. Nå har skiløypene og fjelltoppene kommet mange hakk nærmere og vi kan kose oss ute hele dagen med utforsking og bålmat.

• Tilpasset språkmateriale

Bjørnehiet har laget tilpasset språkmateriale etter inspirasjon fra https://sprakhjertet.com Alle de små synes dette er morsomme spill og leker, og er gode språkverktøy for hele avdelingen.

• Vi brenner, maler og brygger foreldrekaffe

Lærerikt å se kaffeplanten, kaffebønna og deretter selv få brenne kaffebønner på bålet. Så godt det lukter og så spennende å kverne den opp. Mamma og pappa ble glad for en pose egenprodusert kaffe i gave.

• Bålmat

I høst har vi hatt to studenter fra Friluftsliv og mestring. Det har vært inspirerende for både store og små med fokus på bålmat.

• Barseltreff på Hålogaland teater

I dag deltar barnehagen på barseltreff på Hålogaland teater.

• Hamna Friluftsbarnehage er det nye navnet