Våre fire måltid om dagen gir anledning til fine samtaler rundt bordet, samtidig som alle blir mett i magen. Den alltid gode maten lages av Aniza som har lang erfaring fra kjøkkenet. Hun har i samarbeid med Elin og Ragnhild lagd en sammensatt meny, som med enkle grep tilpasses barns behov om de har vegansk kosthold, spiser halal-kost eller er allergisk mot enkelte matvarer.
Både i barnehagen og i friluftsavdelingen har vi mye god bålmat. Skattekiske med fisk og grønnsaker er populært, det er også suppe, grilling, pinnebrød etc. Å spise ute i barnehagen eller på tur, gir samværet rundt måltidet en annen dimensjon, der maten smaker bedre når vi blander den med gode turopplevelser ute.
Etter å ha hatt matpakkefri barnehage i en måned, kan vi se at det er positivt for fellesskapet når alle deler et måltid og spiser det som serveres på bordet. I tillegg får familien litt bedre tid til hverandre når de skal avgårde til barnehage og jobb på morgenen, og slipper å lage matpakke.
Bon appétit!